Sådan skalerer du din produktion med AGVer

Spidsperioder, medarbejdermangel og skalerbarhed

Ligesom mange andre virksomheder undersøger du sikkert måder at forbedre effektiviteten og reducere omkostninger. Vi oplever, at flere og flere anvender AGV'er (Automated Guided Vehicles) til at løse deres skaleringsudfordringer. Disse selvkørende trucks automatiserer gentagne palletransporter i din produktion og tilbyder en økonomisk, sikker og fleksibel måde at skalere din produktion.


Dette blogindlæg dykker ned i:

Hvordan AGVer kan hjælpe med at tackle udfordringer med at finde kvalificerede medarbjedere

Hvordan du kan skalere din produktion med AGVer

og fordelene ved at skalere din produktion med AGVer


Udfordringen med at finde (dygtige og pålidelige) medarbejdere

Har du svært ved at finde og fastholde dygtige medarbejdere?

 

Så er du ikke alene.

 

Virksomheder på tværs af brancher og industrier har udfordringer med at besætte specialiststillinger. Det gælder også stillinger, der kræver truckcertifikat. Søger til tilmed ansætte til overtidsarbejde eller til uregelmæssige timer, bliver det endnu sværere. Resultatet er mangel på personale, hvilket påvirker produktionseffektiviteten negativt.

 

Heldigvis kan automatisering hjælpe med at bygge bro, når der er mangel på menneskelige ressourcer.

 

Driftschefer udforsker i stigende grad måder at tildele medarbejdere mere krævende og tilfredsstillende opgaver, samtidig med at de automatiserer ikke-værdiskabende opgaver. Dette giver produktionen mulighed for at benytte tilgængelige værktøjer til at opfylde virksomhedens mål og overholde tidsfrister.

 

En af de opgaver kunne være palletransport.

 

Virksomheder er ofte nødt til at tage en person ud af produktionen, når en palle skal transporteres, hvilket sænker effektiviteten og forstyrrer flowet i produktionslinjen. Derudover er der mangel på medarbejdere med certifikater til gaffeltruck, hvilket ofte skaber flaskehalse ved planlægning af arbejdsplaner.

 

Skalér din produktion med AGVer

Der er mange fordele ved at anvende AGVer, men en af de vigtigste fordele er deres skalerbarhed.

 

(og med vores Globale AGV er det utrolig nemt at komme i gang).

 

AGVer giver kontinuerlig, effektiv drift døgnet rundt. De kan arbejde 24/7 uden at have brug for pauser – bortset fra korte perioder, hvor batteriet skal oplades.

 

Dette betyder, at du hurtigt kan øge din AGV-kapacitet i højsæsoner eller spidsbelastningsperioder uden at ansætte flere mennesker. Dermed sparer du både tid og penge på rekruttering og du sikrer, at driften fortsætter problemfrit og uden afbrydelser, selv i de travleste perioder.

5 fordele ved at skalere din produktion med AGVer

 

 • Effektiv brug af ressourcer
  Med AGVer kan virksomheder optimere pladsudnyttelsen og dermed reducere behovet for ekstra produktionsområder. AGVer kan programmeres til at følge specifikke ruter, hvilket sikrer, at de udnytter den tilgængelige plads mest effektivt.

 

 • Reducerede lønomkostninger
  Når AGVer håndterer en betydelig del af arbejdsbyrden, kan virksomheder reducere deres afhængighed af menneskelig arbejdskraft. Dette kan føre til betydelige omkostningsbesparelser, især i travle perioder hvor der ofte kræves overarbejdsbetaling.

 

 • Øget produktivitet
  AGVer kan arbejde døgnet rundt og sikre, at driften fortsætter, selv når medarbejderressourcer ikke er tilgængelige. Dette kan føre til øget produktivitet og hurtigere gennemløbstid.

 

 • Forbedret sikkerhed
  AGVer er designet til at følge specifikke ruter og er udstyret med sensorer for at undgå sammenstød. Dette reducerer risikoen for ulykker og skaber et mere sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne. Som en ekstra fordel vil AGVens nøjagtighed og præcision sænke omkostningerne til reparation af beskadigede varer eller udstyr betydeligt.

 

 • Nem skalerbarhed
  Det er nemt at tilføje flere AGVer i driften i takt med at din virksomhed vokser. Dette sikrer, at du fortsat kan imødekomme stigende kundebehov uden at skulle investere i ekstra lagerplads eller flere medarbejdere.

Interesseret i at høre mere om Global AGV?
Send os en besked, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne eller ring til os på +45 96 69 47 10.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med Global AGV

i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.