Sådan installerer du Global AGV

Automatisering er vejen frem, og vi har gjort det nemt med vores standard produkt, Global AGV. Produktet er brugervenligt, nemt og sikkert at installere i eksisterende miljøer på under en uge.

Med det brugervenlige touch interface får du det fulde overblik over AGVens arbejdsgang og systeminformationer. Uanset om du tilgår interfacet på AGVen, via din computer, tablet eller telefon, vil du altid møde den samme simple brugerflade, hvilket gør dit arbejde mere effektivt og fleksibelt.

Ved hjælp af et natural feature-baset navigeringssytem, scannes og mappes området, således AGVen nemt kan navigere rundt i det eksisterende miljø. Du kan selv mappe Global AGVen helt simpelt - du eller din kollega skal blot trække den rundt i miljøet, hvorefter ruten bliver fastlagt.
 

KONTAKT OS

 
 

 Unboxing
Du modtager din nye AGV i en kasse, der er nem at adskille.

Unboxing Global AGV
 

 Mapping

Kortlæg selv AGV'ens bane ved hjælp af det brugervenlige undervisningsmodul.

Mapping the layout with Global AGV

 

 Angiv punkter

Angiv punkter, hvor AGVen skal afhente og placere paller.

Angiv punkter for Global AGV

   Nem ruteændring

 Opret AGVens ruter, og foretag nemt ændringer.

Changing routes with the Global AGV
 

   Plug n’ Produce

Din AGV er klar til at starte ved et simpelt tryk på en knap.

Plug n´ produce with Global AGV
 
 

Sikkerheden i top med gennemprøvet teknologi

Det er vigtigt for os, at sikkerheden er i top, når du bruger den førerløs truck, Global AGV. Vi har forsynet vores AGVer med flere sikkerhedssensorer, så du er garanteret 360-graders navigation, hvilket gør det muligt for AGVen at fungere sikkert sammen med mennesker og andre maskiner.

Hvis AGVens rute eller sikkerhedszoner brydes af en anden driftsmaskine eller en medarbejder, stopper AGVen og holder en sikker afstand, indtil objektet er fjernet. Når objektet er fjernet, fortsætter AGVen automatisk sin rute.
 

Global AGV produktvideo

Global AGV - Logistics made simple

@2023 - Global AGV®