Case stories - hør hvad vores kunder siger

 

Global AGV i aktion ved Welltec

Welltec udnytter medarbejderressourcerne bedre med Global AGV

Med Global AGV kan Welltec forbedre deres produktion ved at transportere råmaterialer effektivt fra sav til produktion, optimere brugen af medarbejderressourcer, skabe en mere jævn produktion og sikre et fremtidssikkert produktionsmiljø.

Læs mere

Førerløs truck fra Global AGV skaber et bedre flow i pakkeriet hos Bennett Potatoes LTD

Automatisering med en førerløs truck fra Global AGV reducerer spildtid og skaber et bedre flow på pakkelinjen hos Bennett Potatoes.

Læs mere om Bennett Potatoes optimering i pakkeriet

Førerløse trucks fra Global AGV hjælper Danpo med at løfte volumen, kvalitet og arbejdsmiljø

Effektiv automatisering hos Danpo skaber vækst og sundere jobs med et fuldautomatiseret pakkeri, hvor selvkørende trucks fra Global AGV indgår i løsningen. Implementeringen af førerløse trucks fra Global AGV bidrager til at skabe et bæredygtigt produktionsmiljø, der kan mærkes på bundlinjen.

Læs mere

Førerløs truck fjerner spildtid og stress i fiskefabrikkens logistik

Når sultne fastfoodkunder i 39 af verdens lande bestiller en Filet-O-Fish, McFeast Fisk, GrovFeast Fisk hos McDonalds, så sætter de tænderne i en paneret fisk fra den danske fiskeproducent A. Espersen. At få det til at lykkes dag ud og dag ind kræver en høj effektivitet i hele koncernen.

Læs mere

Brødrene A&O Johansen sparer 60-80% på deres interne logistik

Med en investering i 3 stk. førerløse trucks (AGV'er) har byggevaregrossisten, Brødrene A&O Johansen A/S i Albertslund, oplevet en imponerende optimering af deres interne logistik og daglige manuelle håndtering af 800 paller ved hjælp af truck eller palleløfter.

Læs mere

Arla Foods Rødkærsbro

Mozzarella i døgndrift med førerløs gaffeltruck

Læs mere

Dragsbæk frigiver medarbejderressourcer ved hjælp af en AGV-løsning

En førerløs truck fra Global AGV hjælper fødevareproducenten Dragsbæk i Thisted med at flytte paller med margarineblokke fra produktionen til lageret. Den selvkørende truck-teknologi mindsker omfanget af manuelle skub og sparer medarbejderne for tunge løft.

Læs mere

Global AGV - Logistics made simple

@2023 - Global AGV®