Førerløs truck fra Global AGV skaber et bedre flow hos Bennett Potatoes LTD

Food
L12

AGV’en medfører store gevinster

I sine landlige omgivelser i England producerer, pakker og distribuerer Bennett Potatoes et hav af kartoffelvarianter til adskillige markeder. For at kunne distribuere produkterne til tiden, stiller det krav til en produktion og et pakkeri med et effektivt flow uden flaskehalse.


Øget
effektivitet

Reduceret
spildtid

Frigjort
ressourcer

Forbedret
arbejdsmiljøet

Udfordring

I pakkeriet hos Bennett Potatoes klargør de både sække og kasser med kartofler til distribution. Den proces blev tidligere udført manuelt, og skabte logistiske udfordringer, da processen foregik på et relativt lille område, hvorfor pladsmangel og spildtid tidligere har været en hæmsko for et effektivt flow i pakkeriet.

Løsning

AGV’ens opgave består af, at fodre en PALOMAT® INLINE med paller. Pallerne bliver herefter læsset med henholdsvis sække og kasser med kartofler. Det er dog underordnet, hvad der skal fragtes, da AGV’en håndterer alle simple transporter fra A til B. Pallerne med produkterne bliver herefter placeret på et rullebånd, hvorefter AGV’en står klar til at fragte pallen til vikling, inden den køres til videre distribution.

Gevinst

Med implementeringen af en førerløs truck fra Global AGV har Bennett Potatoes formået at løse deres logistikudfordringer og reduceret spildtid markant, da de har sparet 2 ud af 3 medarbejdere fra området. De har samtidig forbedret arbejdsmiljøet for medarbejderne, da de nu skånes for tunge løft og skub af produkterne.

Pladsmangel og logistiske udfordringer skabte behov for automatisering

I pakkeriet hos Bennett Potatoes klargør de både sække og kasser med kartofler til distribution. Den proces som AGV’en udfører i dag, blev tidligere udført manuelt. Det skabte logistiske udfordringer, da processen foregår på et relativt lille område, hvorfor pladsmangel og spildtid tidligere har været en hæmsko for et effektivt flow i pakkeriet. Førhen havde de tre medarbejdere med hver sin løftevogn til at udføre opgaven, og her oplevede medarbejderne, at det skabte knudepunkter, hvor de måtte vente på hinanden. Det var også en observation Ian Bennett, Administrerende Direktør i Bennet Potatoes havde gjort sig. Kombineret med manglen på arbejdskraft havde Ian samtidig et ønske om at bruge medarbejderressourcerne et sted, hvor det ville gøre mere gavn. Derfor var der et stort ønske om at automatisere denne proces.

 

Hos Bennett Potatoes består AGV’ens opgave i at fodre en PALOMAT® INLINE med paller. Pallerne bliver herefter læsset med henholdsvis sække og kasser med kartofler. Det er dog underordnet, hvad der skal fragtes, da AGV’en håndterer alle simple transporter fra A til B. Pallerne med produkterne bliver herefter placeret på et rullebånd, hvorefter AGV’en står klar til at fragte pallen til vikling, inden den køres til videre distribution.

 

Implementering af AGV’en medfører store gevinster

Med implementeringen af en førerløs truck fra Global AGV har Bennett Potatoes formået at løse deres logistikudfordringer og reduceret spildtid markant, da de har sparet 2 ud af 3 medarbejdere fra området. De har samtidig forbedret arbejdsmiljøet for medarbejderne, da de nu skånes for tunge løft og skub af produkterne.

 

Den simple løsning bidrager til at skabe et bedre flow, øge effektiviteten samt frigive medarbejderressourcer til vigtigere opgaver, hvilket Ian Bennett også giver udtryk for. 

 

”Vi har helt klart fået et bedre flow med implementeringen af Global AGV og et pallemagasin fra PALOMAT®. Jeg har ikke længere brug for så mange medarbejdere i det begrænsede område, hvor fyldte paller skal håndteres”,
fortæller Ian.

 

Hos Bennett Potatoes har de nu haft AGV’en som deres kollega i to år, hvilket de har været meget begejstrede for. De medarbejdere, der tidligere har færdes i området, hvor AGV’en nu indgår, er også meget positivt stemt overfor automatiseringen af denne proces, da ventetiden har været et irritationsmoment. Derfor er de nu glade for, at de er blevet frigjort til andre opgaver, hvor denne frustration er lagt på hylden.

 

Faktisk har de været så glade for implementeringen af deres første førerløse truck fra Global AGV, at der nu er meget kort udsigt til implementering af endnu en.

 

”Jeg er meget tilfreds og ønsker i nær fremtid at sætte en linje mere op, da automatiseringen med Global AGV skaber plads til dette”,
afslutter Ian Bennett.

 

Det bliver også en realitet, da det forventes, at en ny linje vil blive implementeret i starten af 2023.

Interesseret i at høre mere om Global AGV?
Send os en besked, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne eller ring til os på +45 96 69 47 10.


Kontakt os

 

Vi sidder klar til at svare på dine

spørgsmål samt tage en uforpligtende

snak om mulighederne med Global AGV

i din virksomhed.

Når du udfylder formularen accepterer du samtidigt, at vi må opbevare dine oplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.